perjantai 13. maaliskuuta 2009

Bar Loose v.2.0

Uusi Loose, uudet kujeet. Annankadulle siirtyneeseen Looseen on myös rakennettu live-klubi alakertaan. Kansaa ei kovin paljoa (olikohan 90h.) sinne saa ottaa, johtuen poistumisteiden vähyydestä, mutta siellä on jo useampia levynjulkkareita yms. rientoja järjestelty. Rumputaiteilija Risto Rikalan ylläri-30v-synttärit menevät tuohon yms. osastoon. Hauskat oli bileet. Esiintymässä eturivin taiteilijat ja takarivin soittajat (mm. SPK, eli Suomen Paskin Komppi).
Noniin asiaan, asiaan. Elikkäs tekniikasta pari värssyä. Keulassa LS9-16. DBX:n graafiset masteriin ja 4:lle kulmaryhmälle. PA:na paikassa killuu Ohm-yläkerrat. Subit ja kulmat samaa merkkiä. Päätteet oli jotain mystisiä 1 unitin vermeitä joista 1 subikanava oli protectilla pysyvästi. Lupasivat asentaneen firman pojat korjata asian välittömästi. Talon kauko löytyy ja perus-mikkiarsenaali (en katsonut tarkemmin, kun oli omat mukana), ständit ja piuhat. Lavan seinät (ja olikohan kattokin?) on vuorattu akustolevyllä. Ei paha - ainakaan tommoisella iisimmällä volumella tuuppaavalla rykmentillä.
Sähköä lavalla on 16A kolmivaihe äänelle (1 vaihe vapaana) + backlineshukorasiat takaseinässä. Valolle on 16A voima talon kilkkeiden lisäksi. Parreja oli edessä ja takana ja Behringerin valopöytä, josta ei meinattu saada lamppuja popittamaan ihan hetkessä (no mitäs minä noista lampuista muutenkaan ymmärrän...)
Roudaus joko kierreportaita tai autotallista (iisi reitti, mutta ajoneuvon korkeus max. 220cm). Voi tietysti ottaa kamppeet ajoramppia alas autotalliin ja työntää siitä sisään.
En kerennyt pääte yms säätöjen ansiosta virittelemään stereoita, kuin parin minuuttia, joten ei osaa kyllä sanoa stereoista viel mitään. Kyllä se viritystä hieman vaatii anywho. Katellaan ens kerralla. Muutoinhan Loose on baarina numero uno ja henkilökuntakin kun on rokkareita itsekin, niin homma toimii! Reseptii!

Ei kommentteja: