keskiviikko 30. tammikuuta 2008

Dangerous business...


Jaa-Hans!
Viikko tärähti käyntiin Maanantaina Sami Pitkämön Ison Bändin vedolla firmakisoissa Hotelli Kämpin Peilisalissa. Ai että. Peili - tuo akustiikkaelementti vailla vertaa. Torvisektiosta kun muutenkin kajahtaa toistasataa desibeliä, niin eipä tullut mikitettyä kun fonit ja silti kajahti aika rapsakasti. Kansa tuntui tykkäävän kovasti anywho. Karjalaisen Anssi oli Kiertuetekniikan väreissä monitoripäädyssä -always a pleasure. Hyvin lauloi Actor-setti. Mukavan kompakti pinkka.
Tiistaina kaiusta toiseen, kun samainen produktio tärähti Vanhalle Tanssii Tähtien Kanssa - kickoffiin. Kyllä sali toimii selkeästi paremmin, kuin rokkibändin kanssa, mutta foh oli luonnollisesti salin sivuseinällä, joten luureilla tuli miksattua. Vedon jälkeen Manalaan pizzalle. Oujea.
Tänään Jennin duo-keikka Luxissa Welldonen kekkereissä. Heleppoa on elämä, kun Castrenin Ekin partio oli pistänyt d&b:n laatustereot pystyyn. LS-9 keulassa. Inputteja käytin kokonaiset 3 (akkari, liidi ja spare). Hyvin toimii.
Huomenna pitäisi päivällä lähteä jeesailemaan Naigouta muuttopuuhissa ja Riikosella olis illalla synttärikemut. Saas nähdä viekö saunavuoro kuitenkin voiton.
Viikonloppuna Jennin kanssa Tre-Tku, eli takaisin kiertuetoimintaan. Vähän harmittaa, kun Vesku oli korjannut bussin keulassa komeilleen haulikonreiän. Tämä kyseinen reikähän syntyi, kun konserninjohtaja Ojala lähti viime syksynä bussillaan Jennin Tampereen keikan jälkeen kotia kohti pohjanmaan suuntaan ja joutui humalaisen metsästäjän saaliiksi. Tämä yhteiskunnan tukipilari oli ajanut maasturinsa tieltä ja sen verran soiroksi, että ei päässyt enää ulos ajokistaan. Nokkelana poikana tämä seppä alkoi sieltä ojan pohjalta räiskimään haulikolla tielle päin. Vesku sattui ajamaan juuri tällöin ohi ja tulos on nähtävissä oheisessa valokuvassa. Onneksi ei osunut metriä ylemmäs!
Vaarallista on tämä kiertue-elämä.
Päätän täältä Ilveksen nurkkapöydästä tähän.

Ei kommentteja: