torstai 17. tammikuuta 2008

Uudenkarheaa vuotta 2008!

Vuoden 2007 viimeinen koitos Urho Kekkosenkadun rock-pyhätössä sujui totuttuun tyyliin mallikkaasti. Kaikki toimi. Jopa aikataulut! Riikonen virkkasi rundilla hyväksi havaittujen ledilevyjen kaveriksi lediverkkoa lavan takaseinän ja salin katon(!) täyteen. Monitorilandiasta käsin näytti hyvältä ja kovasti tuntui kehuja tulleen salin puolelta sekä äänestä, että valoista. Hyvä Miika ja T-mu!

Vuoden 2008 ekat keikat Jennin bändin kanssa sujuivat odotetun leppoisissa merkeissä. Normibändin (Risto RIkala-dr, Miikkael Anttila-b, Riku Karvonen-gtr, Jukka Heikkinen-keys) kompin köllötellessä playa-de-playan rannoilla tuuraamaan saapuivat herrat A. Nykänen ja N. Kokko. Hommahan toimi, kuin se kuuluisa junan vessa. Lahdessa tuli iäkäs rouva ilmoittamaan ulos roudatessamme, että nyt on ovet pantava kiinni. Hän oli varannut ravintolasta pöydän ja siihen vetää. Siinä keisimeren keskellä ei rouva tuntunut millään ymmärtävän, että miten tähän aikaan muka pitää töitä tehdä. Kello oli 1100 aamulla...

Turussa oltiin Fortessa. Järjestelyt kohdallaan. Apukädet ja kaikki. Roudauksessa hissishow, kun bussi ei harmi kyllä taitu alakerran parkkihalliin. Pakun kanssa olis päässyt työntämään suoraan lavan viereen. Ainoat (järjestäjästä riippumattomat) miinukset on tilan mataluus ja voimasähköjen sijainti lavan takana olevan lastauslaiturin toisessa päässä n.30-40m päässä. Mutta järkkäritoiminta ja bäkkäritarjoilut olikin sitten sitä parasta osaamista!
Niin, ja ruokailu Holiday Inn:in ravintolassa oli tou-della mielyttävä kokemus!

Mikkelin Vaakunassa tuli kyllä hieman valkohanska-fiilis, kun paikalle oli pystytetty setti valmiiksi. Backline ja monitorilandia sisään, ja meikämandoliino usb-tikku kädessä etupäähän. LS-9:n playerillä viritysviisut tikulta ja laulu soimaan. JBL VRX-setti 2+2 per puoli toimi taas moitteettomasti. Uusi lava oli kyllä parempi kun pussillinen vanhoja. Tilaa huomattavasti enemmän. Täälläkin järjestelyt aina kohdallaan. Mukavata.

Tänään EW:n keikalla Jamin ja Poron kanssa "Savuton Suomi 2040"-tilaisuudessa. Nyt ei teema ja teknikko kohtaa...

Oujeah. Huomenna Leville Pitkämön Samin bändin kanssa. Pääsee kaatuilemaan laudan kanssa rinteeseen. Ei muuta, kun lunta housuun!

Ei kommentteja: