maanantai 24. maaliskuuta 2008

Tutummilla tantereilla

Torstaina käytiin hakemassa Rikalan Ristolle (Jennin rumpali) uusi rumpusetti, kun taiteilija vaihtoi Mapexista Yamahaan. Komian punaiset Oak Customit taksiin ja nosturille. Otin samalla mukaan SubKickin, jota käytin viime kesän PMMP - keikoilla. Loistopeli.

Perjantaina aamusta liikkeelle 10:n pintaan. Jami oli pelaamassa rokkilätkäturnauksessa Lahdessa, joten Pikku-Mikko oli valorakennusmestarina. Käytiin hakemassa bussista pakuun vähän piuhaaskia ja valopöytää. Sitten Tavastialle, kamat sisään, trussihäkki alas ja Mikko hommiin. Itse aloin huoltohommiin.
Korkkasin D-twon auki ja tarkistelin lattakaapelin liitokset ja kuoret takas kiinni. Lähti pelittämään. Kal pamahti mestoille ja laittoi yhteen jalkalamppuun uuden töpselin joutessaan. Puoli kolmen aikoihin Vesku tuli bussin kera ja loput tavarat sisään. Chekki pois kuleksimasta ja kotiin kääntymään. Takas alueelle ja show käyntiin. Loistokeikka. Tupa täynnä, bändi oli kovassa iskussa ja Jami teki komian valospektaakkelin. Encoressa tuli vielä Luis Herrero vetelemään haitaria ja Miku veti tuubaa. Mahtavaa.
Vedin keikan TC konnektin kautta macille (tiski L-R ja ambienssi stereopari). Nyt pitäis varmaan opetella käyttämään Cubasea, et saa editoitua. No, rundilla on sitten paremmin aikaa...

Lauantain ratoksi ensin pelaamaan squashia Kalin kans ja sitten räkki kainaloon tavalta ja Virgin Oiliin virkkailemaan. Olin siis tuuraamassa T-mua Tuomon keikalla. Lämppärinä oli loistava Rhythm Funk Masters. Ja kansa tanssi. Leppoisa ilta, kovat bändit ja hyvin porukkaa. Sami oli talonmiehenä ja kävi vielä lainailemassa Vanhalta sopivat torvimikit ja muut. Kiitosta vaan vielä!

Viel huominen vapaata ja sitten Jennin leegio täräyttää viikoksi tien päälle (Jkl-Slinna-Lieksa-Vuokatti-Saariselkä-Äkäslompolo). Vähän lumilautailua ja monta, monta elokuvaa bussissa...

On muuten uusimmassa Rumbassa toi aiemmin raportoimani bussin ammuskelu-juttu. (Kysyivät toki kohteliaasti luvan.) Joten varokaa veljet, mitä kirjoittelette. Pressi valvoo meidänkin avautumisia... ...heh.

Ei kommentteja: